Kongre Kayıt

Sayın Davetlilerimiz,

Kongre kaydının başarıyla tamamlanması için kongre kayıt formunun doldurulması ve kongre kayıt ücretlerinin yatırılması gerekmektedir. Kongre kayıt ücretleri tablonun altında belirtilen IBAN numarasına yatırılmalı ve dekontu mutlaka psikoloji@akdeniz.edu.tr  ya da uplokakdeniz@gmail.com  adresine gönderilmelidir.

Ücret yatırılırken dekontun açıklama kısmına isminizi, T.C. Kimlik numaranızı, öğrenim durumunuzu ve kongre kayıt ücreti ibaresini eklemeyi unutmayınız!

Ayrıca ücreti yatırdıktan sonra dekontunuzu gönderirken e-postanın başlığında isminizi, öğrenim durumunuzu ve Kongre Ücreti ibaresini eklemeniz kayıt formlarınızdaki bilgilerinizle dekontların eşleştirilmesi sürecini kolaylaştırması adına önemlidir. Ayrıca, lisans ve lisanüstü öğrencileri, gönderecekleri e-postada, öğrenim durumlarını kanıtlayan belgeyi de (örneğin lisans / lisansüstü öğrenci belgesi) eklemelidirler.

*Kayıt ücretlerini yatırdıkları tarihte yeni mezun olmuş olan (2023-2024 bahar dönemi) lisans öğrencileri var ise kayıt ücretlerini lisans öğrencisi kategorisinden yapabileceklerdir. Bu durumdaki öğrenciler kongre ücretlerinin dekontlarını gönderdikleri e-postanın içine yeni mezun olduklarını kanıtlayacak belgeyi de yüklemelidirler. 
*Daha eski tarihli lisans mezunu olan öğrenciler (2023-2024 bahar dönemi öncesi), kongre ücretini ödedikleri dönemde bir lisansüstü programına kabul alıp kayıtlarını yaptırmışlarsa, kayıt olduklarını belgeledikleri durumlarda "lisansüstü öğrencisi" kategorisinden ücret ödeyebileceklerdir. Bu durumdaki öğrenciler kongre ücretlerinin dekontlarını gönderdikleri e-postanın içine bir lisansüstü programına yeni kayıt olduklarını kanıtlayacak belgeyi de yüklemelidirler. 
*Lisansüstü eğitiminden Haziran 2024 veya daha sonrasında mezun olan kimseler, kongreye başvurdukları dönemde lisansüstü programlarından yeni mezun olduklarını belgeledikleri takdirde "lisansüstü öğrencisi" kategorisinden ücret ödeyebileceklerdir. Bu durumdaki öğrenciler kongre ücretlerinin dekontlarını gönderdikleri e-postanın içine lisansüstü programlarından yeni mezun olduklarını kanıtlayacak belgeyi de yüklemelidirler. 
*Ek olarak, lisansüstü mezunu olup, kongre ücretini yatırdığı dönemde başka bir lisansüstü programından (örn., doktora programı) kabul alıp kaydını yaptırmış olan kimseler, kayıtlarını yaptırdıklarını gösterir belgeyi beyan ettikleri takdirde, "lisansüstü öğrencisi" kategorisinden ücret ödeyebileceklerdir. Bu durumdaki öğrenciler kongre ücretlerinin dekontlarını gönderdikleri e-postanın içine bir lisansüstü programına kayıt olduklarını kanıtlayacak belgeyi de yüklemelidirler. 
 
  Tam Kayıt Ücretleri (15 Ağustos'a Kadar) Geç Kayıt Ücretleri (16.08.2024-05.09.2024) Günlük Kayıt Ücretleri
Diğer  2.000 TL 2.500 TL  1.400 TL
Lisansüstü Öğrencisi 1.150 TL 1.500 TL  800 TL
Lisans Öğrencisi 675 TL 875 TL  450 TL

Hesap Bilgileri 

ALICI: Akd. Unv. Doner sermeye isl. Mud. Edb. Fakültesi döner sermaye hesabı
IBAN: TR41 0001 0021 6797 8704 7450 01

Lütfen dekontun açıklama akısmına T.C. kimlik numaranızı, isminizi ve "kongre kayıt" ibaresini ekleyiniz

 

Kongre ücretine dahil olan hizmetler aşağıdaki gibidir:

Açılış kokteyli, kongre çantası, yaka kartı, kitapçık ve broşür, 3 gün boyunca öğle yemeği (yemekhane/4 çeşit), panel, sözel ve poster bildiri ve çalıştaylara katılım imkânı, kahve-çay ve diğer ikramlar, kongre katılım sertifikası.

*Çalıştaylara ilişkin kayıtlar ve ödemeler kongre başladığında yapılacaktır.

*Sosyal programlara ilişkin içerikler ve ücretler daha sonra paylaşılacaktır.

Eklenme tarihi :15.02.2024 13:59:03
Son güncelleme : 15.08.2024 22:58:33