Panel Başvurusu

PANEL ÖNERİSİ GÖNDERİM SÜREÇLERİ İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER

  1. Panel önerisi gönderim işlemleri “Ulusal Lisansüstü Psikoloji Öğrencileri Kongresi: Yine Yeni Yeniden” internet sayfası üzerinde bağlantısı verilen form doldurularak yapılacaktır. Diğer kanallardan (e-posta, posta vb.) iletilen panel önerileri değerlendirmeye alınmayacaktır. Panel Önerisi Başvuru Formuna ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.
  2. Panel önerileri gönderimi için son tarih 22.07.2024 tür. Bu tarihten sonra panel önerisi yükleme sistemi kapalı olacaktır. Panel önerisi gönderim tarihlerinde değişiklik olması durumunda tarih güncellemesi duyurulacaktır.
  3. Panel önerileri Bilim Kurulu tarafından değerlendirilecektir.
  4. Bilim Kurulu’nun panel önerilerine ilişkin kararı, son gönderim tarihini takiben iki hafta içerisinde, gönderim formunda belirtilen e-posta  adresi üzerinden başvuru sahiplerine iletilecektir.
  5. Panel, biri Panel Başkanı olmak üzere en az üç, en fazla beş panelistten oluşacak şekilde önerilmelidir.
  6. Panel önerileri, ilgili panelde yer alacak panelistlerin her biri için ayrı ayrı yapılmayacaktır; bunun yerine panelistler adına başvuru panel başkanı tarafından yapılacaktır. Panel başkanının, diğer panelistlere ilişkin bilgileri ve onlara ait özet metinlerini birleştirerek tek bir özet halinde sisteme yüklemesi gereklidir. 
  7. Özet metninde her bir konunun arka planından, konuya dair bakış açılarından ve konuların güncel problemlere katkıları gibi özelliklerden bahsedilmesi beklenmektedir. 

KABUL EDİLEN PANELLERİN YAPILANDIRILMASINA VE SUNUMUNA DAİR KURALLAR

Paneller bilimsel program içerisinde tanımlanan gün, saat ve yerde gerçekleştirilecektir.

Panel süresi soru-cevap kısmı da dahil olmak üzere toplam 90 dakika ile sınırlı olacaktır.

  • Panel başkanı paneli belirlenen süre içerisinde planlama ve yürütme sorumluluğuna sahiptir. 
  •  
  • Not: Panelin aksatılmadan yürütülmesi adına panelistlerin sunumlarını çevrimiçi depolama alanlarında ya da bir usb bellek içerisinde hazır halde bulundurmaları önerilmektedir. 
Eklenme tarihi :5.02.2024 11:41:32
Son güncelleme : 23.07.2024 11:24:53